Västsvensk Butikskontroll AB

Om oss


Västsvensk Butikskontroll Borås AB är ett bevakningsföretag som valt att specialisera sig på civil bevakning i handelsmiljö. Våra väktare minglar sig bland alla kunder och agerar som vanliga kunder. Vi jobbar mycket diskret och väktarnas tränade ögon ser snabbt om någon avviker bland kunderna. Med många års träning och utbildning ger detta ett mycket bra resultat.

VBK har tack vare våra duktiga butikskontrollanter/väktare ett numera mycket utbrett arbetsområde. VBK är verksamma i hela Västra Götaland, Halland och Jönköpings län. Idag är Borås och Göteborg de orter där vi har den större delen av vår verksamhet. Vi arbetar med många olika butikskedjor och enskilda butiker, allt från matbutiker till klädbutiker.

VBK är specialister på att lokalisera och gripa sk stöldligor då vi har ett mycket effektivt sätt att se till att samtliga i ligan blir gripna och allt stöldgods går tillbaka till butikerna de varit inne på. VBK har ett mycket bra samarbete med polisens spaningsrotel som jobbar med denna typ av kriminalitet.

Inget bevakningsuppdrag är för litet eller för stort för oss på VBK. Butiken kontaktar oss och vi löser deras problem.

VBK är ett bevakningsföretag som är godkänt av rikspolisstyrelsen och auktoriserade av länsstyrelsen.

Välkommen till oss.